...

 

IZRAZI SE...         

  
Nekad je dovoljno probuditi tijelo nekom fizičkom aktivnošću da bi tijelo probudilo naš (uspavani) duh.Nismo stvoreni da bi sjedili i bili pasivni. Stvoreni smo da bi stvarali. To je jedan od razloga zašto nam tijelo voli biti aktivno.
Ples nije za odabrane, plesati mogu apsolutno svi (nije li to divna činjenica?)
Ne trebate biti profesionalni plesač da bi doživjeli neki svoj intimni trenutak, radost, stvorili svoju koreografiju ili se razbacali i dozvolili da vam tijelo vrišti od uzbuđenja.
Ali za To vam nije dovoljno „samo doći“ na sat. Za takve trenutke treba na satu biti prisutan, predan i otvoren za p(re)okret.
Meni ples služi da pomićem svoje granice, da se usudim doživjeti nešto novo, da se bolje upoznam... ili jednostavno da uživam u sebi i drugim plesačima koji me okružuju.
Koliko mogućnosti- plesati sam, plesati sa drugim plesačem, plesati sa rekvizitom, plesati u nekom odnosu, isplesati sliku koja vas je dirnula, odgovoriti pokretom na val vjetra koji je uzburkao uspavano lišće u vama....
Ako i vi osjećate isto, pridružite mi se u stvaranju alldance-a,  iskustvo u plesu nepotrebno.
Mnogo je načina na koji možete sudjelovati u stvaranju alldancea.
Možete pohađati Chair dance tečaj  (više o tome što je alldance naći ćete ovdje) koji vam osim upoznavanja vlastitog tijela kroz ples i pokret nudi mogućnost stvaranja koreografija, projekata, nastupa... koliko daleko želite ići ovisi o vama.
Možete postati redoviti ili povremeni član naših  radionica Plesnih buđenja. Više o već održanim radionicama možete pročitati ovdje.
Ogromno hvala svim sudionicima alldance-a, zajedno stvaramo predivne stvari! 

Petra

                                                     
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.