Boginje ispred objektiva

Polaznice plesne radionice Boginja su stale pred objektiv umjetnika Ratka Mavara i ovjekovječile svoju ljepotu. Izložba je u pripremi... :-)

Ideja radionice Razotkrivanje- Boginja je da doživimo slobodu izražavanja naše snage u obliku kojem god je želimo iskazati, slobode iskazivanja naše senzualnosti točno onako kako je osjećamo u sebi (što često nema veze sa onim kako je prikazujemo na van) te sloboda ljepote bivanja u baš ovim tijelima koja imamo, ovakva kakva jesu u ovom trenutku sada. Ukratko, ideja je susret sa svojom vlastitom ljepotom i posebnosti. Ovjekovječiti je umjetničkom fotografijom logični je nastavak radionice ali i posebna prilika koju su dobile.
Body Art photo projekt cilja razbijanju predrasuda, otkrivanju ljepote svoga tijela unatoč svim nesavršenostima, te kako njegov inicijator Ratko Mavar ističe, poticanju pomalo uspavane senzualnosti u ženi koja je pod okovima društvenih normi ostavljena po strani. Na fotografiji će zablistati ono naljepše na ženskom tijelu, u čemu radu uživaju i žene koje su stale pred objektive, ali i muškarci kojima se daruje najčešće ženski akt kao učinak tog objektiva. Za one koji će se odvažiti na ovaj korak potrebno je samo kontaktirati inicijatora projekta na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
 

 

 
Read 10749 times