Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Aktualne najave događanja...  :-)


 Chair dance radionica 
Plesno buđenje


 

 

 

 Plesno buđenje Body Poetry
 
  2019. smo započeli posebnim ciklusom Plesnih buđenja pod nazivom Body Poetry. Osluhnuti pjesmu svog tijela... i naučiti njenu melodiju. Zaboravit je i osluhnuti ponovo, čuti nove taktove... U prijevodu- doživjeti svoje tijelo prije svega, vidjeti za čime sam gladna, što mi je čežnja, usuditi se probati nešto novo, vidjeti kakva sam/kako mi je u različitim ulogama, postati znatiželjna i otkrivati ga...   Za ovu radionicu (kao i za bilo koju radionicu Plesnog buđenja) ne trebate imati prethodno iskustvo niti u plesu niti u Plesnim buđenjima. Sve detaljnije upute oko same radionice ćete dobiti nakon prijave.
Ove sretne subote plesat ćemo kroz našu nježnost, ranjivost... onu finu senzibilost i sposobnost disanja srcem i osluškivanja prstima... Vidjet ćemo koliko se možemo prepustiti, primati, biti vođene svojim instinktima..

U borbi između društva koji ima određen stav prema ženskoj seksualnosti i svih dobivenih povreda na tu temu kroz odrastanje, te odgoja... definitivno nije jednostavno biti senzualno/seksualno protočna.
Ali smatram da je važno. Jer to je životna energija, kreativna energija, iz nje proizlazi čista ženska snaga. Doživljavam je kao koncentrat ženske esencije u svoj njenoj punini i bogatstvu. Nepregledna, božanstvena, neograničena, vječna.
Umjesto takve žene, nailazimo na žene oklopljene svojim ženskim egom. I nemam ništa protiv tog oklopa, trebale smo se nekako zaštiti. Međutim, koliko nas je štitio taj ženski ego, toliko nas danas kad smo odrasle i kad se možemo pobrinuti za sebe, drži u malenim okvirima u kojima smo samo sjene onog što zapravo jesmo.
To je glavni razlog stvaranja „Body Poetry“ plesnih radionica. Upoznati/osvjestiti slojeve naše ženstvenosti ispod tog oklopa
Kotizacija je 200kn i plaća se na račun Udruge što je ujedno i način prijave za radionicu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Radionicu je osmislila i vodi je Petra Seitz, osnivačica plesnog studija i polaznica 5e godine IPD-a centra osobnog razvoja i škole za terapeute integralne tjelesno orijentirane terapije. Više o njojOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.pročitajte ovdje  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.">
Novi termin je., 24.08.19. 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Body Poetry je kombinacija suvremenog plesa, plesne meditacije i improvizacije kojima je cilj upoznati svoje granice i pomicati ih. (nema koreografija ni zadanih pokreta, prepušteni ste svom tijelu ali i vođeni cijelo vrijeme s jasnim uputama)

 

 


 

 Chair dance radionica 

će se održati 09-11.07.19. 

 

 Ljetno izdanje trodnevne Chair dance radionice će se održati od 20-22.08.19. u terminu od 20-22h. Na ovoj šesterosatnoj radionici ćete svladati koreografiju na stolici, zaplesati svoju ženstvenost, snagu, samouvjerenost i zaigranost. Namijenjena je svim ženama neovisno o dobi i fizičkoj formi, a neko osnovno plesno iskustvo uvijek dobro dođe. 

Kotizacija radionice je 400kn,  prijavljuje se uplatom pola kotizacije na račun Udruge. U slučaju nedolaska potrebno je odjaviti se dva dana prije početka radionice (u ovom slučaju do subote 17.08.) da bi primili povrat uplate. 
Radionica će se održati u ulici grada Mainza 14 u dvorani studija Miris. 

Prijavljuje se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Dobro došle! 

 

 

 

 

Pročitano 16627 puta

Video sadržaj