Video, "Selfish"

Video, "Selfish" Ratko Mavar

Naša ljetna Chair dance radionica...


 

Iako mi je želja na početku prošle sezone bila da snimimo što više videa kroz godinu, sretna sam što nam je to zaista i uspjelo. Možda najviše zbog toga da se vidi raznolikost. Svaka koreograifja ima svoju priču i svoju energiju. Iste (manje/više) žene, različite priče. 
Kad još dodamo činjenicu da su sve plesačice ovdje amaterke (a neke i prvi puta zaplesale) mislim da smo napravile odličan posao. Želim i dodati da se ovdje radi o vikend radionici i da su žene svladale ovu koreograifju za par plesnih sati. :-)

Uživajte u videu...

 Pratite naša videa na youtube kanalu https://www.youtube.com/channel/UCSv2iiS1BlnyRYhtQLuqskQ

i na vimeo https://vimeo.com/user62653819

Aktualno

 • Aktualne najave događanja...  :-)


Opširnije

Za vas..

 • Komentari polaznika Komentari polaznika

  Petra uči kako biti u tijelu, kako se voljeti. U 30-ima, 40-ima, 50-ima i 60-ima....Lako je privući mlade žene da plešu i osjećaju svoje tijelo, ali samo carica kao Petra uspijeva da žene svih dobi istražuju svoje tijelo u pokretu, i da osjete svoju ljepotu.
  Neke od nas bolest je posvađala s tijelom, zamrznuli smo emociju i traumu u ledjima, bedrima, ožiljku. Drugima se "samo" desio život. Posao, krediti, djeca, muž, ljubavnik, rodjaci, promet... Za sve nas tu je Petra i njene radionice
  Ljiljana P.

 • Darujte iskustvo alldancea- feminem movement; poklon bon Darujte iskustvo alldancea- feminem movement; poklon bon

  Alldance vam je omogućio kupiti poklon bon za Chair dance, Feminem Jazz ili privatne satove Feminem movementa. Možete ga kupiti putem interneta ili dolaskom u naš centar.

Opširnije

Zadnji članci