Boginje ispred objektiva

Polaznice plesne radionice Boginja su stale pred objektiv umjetnika Ratka Mavara i ovjekovječile svoju ljepotu. Izložba je u pripremi... :-)

Ideja radionice Razotkrivanje- Boginja je da doživimo slobodu izražavanja naše snage u obliku kojem god je želimo iskazati, slobode iskazivanja naše senzualnosti točno onako kako je osjećamo u sebi (što često nema veze sa onim kako je prikazujemo na van) te sloboda ljepote bivanja u baš ovim tijelima koja imamo, ovakva kakva jesu u ovom trenutku sada. Ukratko, ideja je susret sa svojom vlastitom ljepotom i posebnosti. Ovjekovječiti je umjetničkom fotografijom logični je nastavak radionice ali i posebna prilika koju su dobile.
Body Art photo projekt cilja razbijanju predrasuda, otkrivanju ljepote svoga tijela unatoč svim nesavršenostima, te kako njegov inicijator Ratko Mavar ističe, poticanju pomalo uspavane senzualnosti u ženi koja je pod okovima društvenih normi ostavljena po strani. Na fotografiji će zablistati ono naljepše na ženskom tijelu, u čemu radu uživaju i žene koje su stale pred objektive, ali i muškarci kojima se daruje najčešće ženski akt kao učinak tog objektiva. Za one koji će se odvažiti na ovaj korak potrebno je samo kontaktirati inicijatora projekta na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
 

 

 
Pročitano 10552 puta

Aktualno

 • Aktualne najave događanja...  :-)

  IMG_4504_cb.jpg

Opširnije

Za vas..

 • Komentari polaznika Komentari polaznika

  Petra uči kako biti u tijelu, kako se voljeti. U 30-ima, 40-ima, 50-ima i 60-ima....Lako je privući mlade žene da plešu i osjećaju svoje tijelo, ali samo carica kao Petra uspijeva da žene svih dobi istražuju svoje tijelo u pokretu, i da osjete svoju ljepotu.
  Neke od nas bolest je posvađala s tijelom, zamrznuli smo emociju i traumu u ledjima, bedrima, ožiljku. Drugima se "samo" desio život. Posao, krediti, djeca, muž, ljubavnik, rodjaci, promet... Za sve nas tu je Petra i njene radionice
  Ljiljana P.

 • Darujte iskustvo alldancea- feminine power Darujte iskustvo alldancea- feminine power

  Želite našu ljepotu podijeliti s najmilijima? Alldance se pobrinuo za to. Pripremili smo vam inspirativnu šalicu s malim darom u njoj. Te poklon bon koji može doći u obliku bilo kojeg našeg programa ili u vrijednosti određenog iznosa pa da darivana osoba sama odabere program koji želi upisati. Možete ga kupiti putem interneta ili dolaskom u naš centar. Više na linku...

Opširnije

Zadnji članci