Sva lica Žene

Predstava nastala kao spoj Chair dance-a i radionica Plesnih buđenja održana 14.06.16. u Močvari

Ove godine smo napravile svoju prvu plesnu predstavu!
"Sva lica Žene" slavi ženu, sve njene životne faze i emocionalna stanja. Prikazuje ljepotu žene ratnice, smjelu ljubavnicu, ranjivu i ponekad nesigurnu ženu. Prikazuje i neslomljivi duh žene koja je suočena s velikim izazovima i unatoč tome nije izgubila radost življenja. 
U projektu ne sudjeluju profesionalne plesačice već žene koje su odabrale pokret kao medij izražavanja (polaznice alldance-a) One ovdje imaju priliku izraziti i pokazati onaj skriveni dio osobnosti u kojem rastu njihovi potencijali. To je definitivno projekt u kojem prosječne žene izlaze iz prosjeka.
Posebna nam je bila čast sudjelovanje članica udruge Sve Za Nju za žene oboljele od raka s kojima sam provela izuzetnu plesnu sezonu vodeći Plesna buđenja. 
Drage moje Žene, jako sam ponosna na sve vas, za ovo je zaista trebalo hrabrosti! 

Sve zasluge za fotografije idu našem Ratku Mavaru. 
Posebno hvala Obrtničkoj školi za osobne usluge, njenim učenicima i profesorima te Zdenki Mihelj koji su napravili odličan posao s frizurama i šminkom. Hvala klubu Močvara na prostoru, tonu, svjetlu i super ekipi koja je također odradila odličan posao. 
Cijelu galeriju fotografija možete pogledati ovdje.
  
 
 

 

Pročitano 12209 puta

Aktualno

 • Aktualne najave događanja...  :-)

  IMG_4504_cb.jpg

Opširnije

Za vas..

 • Komentari polaznika Komentari polaznika

  Petra uči kako biti u tijelu, kako se voljeti. U 30-ima, 40-ima, 50-ima i 60-ima....Lako je privući mlade žene da plešu i osjećaju svoje tijelo, ali samo carica kao Petra uspijeva da žene svih dobi istražuju svoje tijelo u pokretu, i da osjete svoju ljepotu.
  Neke od nas bolest je posvađala s tijelom, zamrznuli smo emociju i traumu u ledjima, bedrima, ožiljku. Drugima se "samo" desio život. Posao, krediti, djeca, muž, ljubavnik, rodjaci, promet... Za sve nas tu je Petra i njene radionice
  Ljiljana P.

 • Darujte iskustvo alldancea- feminine power Darujte iskustvo alldancea- feminine power

  Želite našu ljepotu podijeliti s najmilijima? Alldance se pobrinuo za to. Pripremili smo vam inspirativnu šalicu s malim darom u njoj. Te poklon bon koji može doći u obliku bilo kojeg našeg programa ili u vrijednosti određenog iznosa pa da darivana osoba sama odabere program koji želi upisati. Možete ga kupiti putem interneta ili dolaskom u naš centar. Više na linku...

Opširnije

Zadnji članci